Jeg bestillte forrige uke på biblioteket etter å ha lest din anbefaling og i dag hentet jeg den:) Gleder meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk til deg, Strindin og Karin!
Og jeg grugleder meg til å høre hva dere synes:-)! Litt "skummelt" å anbefale en bok så sterkt og spenne forventingene høyt hos kompetente bokelskere (står inne for hvert ord). Men - fra spøk til alvor; ulike meninger gir interessante diskusjoner, og jeg vil veldig gjerne høre etter hvert som dere får lest den!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har mottatt boken. Har flere bøker fra biblioteket jeg må lese først. Men deretter....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neida, ikke skummelt i det hele tatt, enten liker vi den eller ikke, hehe. Det er så flott å få tips om slike bøker og forfatternavn som i alle fall jeg ikke har hørt om før.
Jeg kommer helt sikkert til å skrive noe når jeg har lest boka, og kan ikke tenke meg at ditt boktips skulle falle helt gjennom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

RandiStian AxdalLailaDolly DuckTor Arne DahlmarithcsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir Sundet