En bok som maner til ettertanke og refleksjoner over egen oppvekst og i oppdragelse av egne barn. En bok som handler om å tenke sjøl med den bakgrunn og de erfaringer man gjør i løpet av livet. En vakker bok om at en tilslutt selv er ansvarlig for valg og handlinger. Utrolig raust og åpent av forfatteren å dele gode og vonde barndomsopplevelser på denne måten. Og midt i det tragiske ble jeg imponert over den særegne åpenheten mellom familiemedlemmene. Jeg synes også forfatteren her tydelig får fram at hennes dysfunksjonelle familie kunne alle se....hva med alt det skjulte rundt forbi?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Likte denne boka veldig godt! Veldig mye humor involvert og. Det kunne fort blitt en tåreperse og selvmedlidende, men forfatteren er god til å finne en fin balanse der. Som leser blir man sjokkert, men man kan også humre litt over galskapen. Vet hun er ute med ny bok nå, og tror jeg må våge meg på den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie