Hehe... dette er en bok jeg har hatt på ønskelista lenge. Leste Orlando på et blunk, og elsket den. Tar den gjerne fram igjen for å lese utdrag histen og pisten. Mrs. Dalloway har jeg aldri kommet langt i derimot. Stream of consiousnessen jeg elsket i Orlando funket ikke i Mrs. Dalloway for min del, synes den bare ble slitsom. Så jeg er klar over at Til Fyret kan slå begge veier. Men jeg må bare gi den et forsøk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leser videre. Jeg gir ikke opp. Det er noe ved den. Har imidlertid lest to andre og mye morsommere bøker i mellomtiden, så det tar sin tid. Jeg likte forresten Mrs. Dalloway, men den leste jeg sterkt inspirert av filmen The Hours. BOKA The Hours tok jeg aldri fatt på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

INA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaskeLailaHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten Jensen