Jobber meg gjennom denne. Føles omtrent like gøy som å ta situps eller drikke tran.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Leste ferdig. Er glad for det, i grunnen. Trengte litt fred og ro for å komme inn i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Situps er da mye mer ok enn tran?

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hehe... dette er en bok jeg har hatt på ønskelista lenge. Leste Orlando på et blunk, og elsket den. Tar den gjerne fram igjen for å lese utdrag histen og pisten. Mrs. Dalloway har jeg aldri kommet langt i derimot. Stream of consiousnessen jeg elsket i Orlando funket ikke i Mrs. Dalloway for min del, synes den bare ble slitsom. Så jeg er klar over at Til Fyret kan slå begge veier. Men jeg må bare gi den et forsøk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser videre. Jeg gir ikke opp. Det er noe ved den. Har imidlertid lest to andre og mye morsommere bøker i mellomtiden, så det tar sin tid. Jeg likte forresten Mrs. Dalloway, men den leste jeg sterkt inspirert av filmen The Hours. BOKA The Hours tok jeg aldri fatt på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer Lund