"Fuglene under himmelen" fikk jeg i gave og er veldig glad for det. Jeg tror det er bra å lese slike bøker med jevne mellomrom. Få en liten realitetsdose. Se at verden er full av nyanser og at man faktisk har det sinnsykt bra.

"A clash of kings". Jeg var jo klar over "A song of ice and fire" for lenge siden via fantastyelskende venninner, men fnøs litt på nesa av disse bøkene, helt til jeg så serien på TV og ble helt hekta.

"Born to run" kom jeg først over via en tilfeldighet da jeg søkte på løping og sko (skal snart løpe mitt første løp...hikk) og kom da over en Wikipediaartikkel om "barfotingene". Og så dumpa jeg over en anmeldelse av boka og så fant jeg boka øverst i bunken til en venninne og bare MÅTTE låne den. Leste som en gal i dag og dro rett på løpetur etterpå. Selv om man strengt tatt ikke har behov for å løpe i det hele tatt, så fenger boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn Hjortland