Jeg skjønner godt at det fremstår som intimt å blande bøker;) Jeg er nok en tilhenger av proveniensprinsippet, dvs. å oppretteholde den opprinnelige ordningen og la egne bøker stå i egne hyller, - men det som kjøpes inn etter sammenflytting kan jo plasseres i en ny felles hylle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Proveniensprinsippet... At jeg skulle se noen her inne prise det :-)

Anne, arkivar (med proveniensprinsippet i ryggmargen)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hyggelig - men kanskje ikke så rart - at det er flere av oss her:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei faktisk ikke, det har aldri vært i mine tanker heller. Vi har blandet alt og føler begge "eierskap" til det som i årenes løp har blitt "vår boksamling". Synes det er greit sånn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tja, - problemet kan jo komme hvis man flytter fra hverandre;) Men det er også noe med at man kan ha innarbeidet et gjenkjennelig forhold til hvor bøkene står i forhold til hverandre i hyllen, og så blir man helt forvirret når det dukker opp fremmede bøker innimellom:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da det ble slutt med min fhv. samboer var egentlig det ganske greit. Jeg eide størsteparten av bøkene og dvd'ene før vi flytta sammen og, og vi var stort sett klar over hvem som hadde betalt for hva - og delte etter det. Selv de bøkene/filmene vi hadde kjøpt sammen klarte vi å dele fint, rett og slett ved å spørre: hvem har mest lyst på den? Vi har i utgangspunktet såpass forskjellig smak at det den ene elsker, kan den andre greie seg uten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det er nok best å ikke gjøre det! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveConnieBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasMorten MüllerFarfalle