Hos meg går det i Dickens og Store Forventninger. Var i London uka etter påske og tenkte at siden det er 200 år siden Charles Dickens ble født, så skulle jeg besøke Dickens museet. STENGT FOR OPPUSSING, åpner i november. Morons!

Kompenserer med en av de "korte" Dickensromanene nå (567 sider)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hva?! I Dickens-året stenger de? Utrolig! Jeg var i London i desember og kunne tenkt meg en tur til det museet. Men det ville ikke ha vært så hyggelig for 5-åringen, tror jeg :-) Nå skal det sies at jeg tror jeg bør lese mer Dickens først for å få godt utbytte av det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde gleden av å reise til den før nevnte turen til London sammen med den britiske forfatteren Ali Smith som hadde vært på Litteraturhuset kvelden før. Hun var rystet over museets planlegging og manglende satsning. "And in a Dickens year" sa hun.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

:-) Ali Smith sin "Hotel World" stirrer på meg fra bokhyllen. Den har stått der siden i fjor og stirret :-) Håper flyturen var givende. Hvis museer som gjør slike tabber får mange nok publikumshenvendelser som påpeker misnøye, så får vi håpe at de skjerper seg/planlegger bedre - om mulig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Doh! God planlegging til jubileet... Spørs om det er nettopp derfor museet har fått bevilget penger, da... Du får heller planlegge julegaveshoppingen din i London, så har du et ærend til, og vips! en gyldig grunn til å stikke innom der...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.Morten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis Vold