Både ja og nei (som med resten av boksamlingen).

Jeg har faktisk lest en god del av bøkene i denne lista, men har en god del uleste i hyllene. For tiden blir det mest lesing av skjønnlitteratur, men jeg har planer om å lese resten av Platons samlede snart.

I grunnen kjøper jeg kun bøker som det er meningen å lese (ikke bare for å ha i bokhyllene - som jeg allerede har for lite av), men så var det det med å få tid til alt.
Det er vel det som kalles hybris.

Hvilke to har du lest?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Marx for begynnere og Dannelse. Og så har jeg jo faktisk lest Bibelen fra perm til perm. Koranen har jeg i hylla (ikke lest fra perm til perm!). Øystein Sjaastads Symposiet i Kardemommebakkeskogen står også der - en fornøyelig filosofisk vri på Egners barnebøker. Den mangler du på lista di!

Filosofer og filosofi har jeg et heller overfladisk forhold til, som du skjønner. Et hull i dannelsen, forstod jeg da jeg sleit meg gjennom Dannelse. Jeg tror jeg satser på å tette igjen andre hull før jeg gir meg i kast med de store tenkerne.

Har forresten lest Sofies verden uten at det ga særlig inspirasjon til fordypning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill Revheim