Filosofi, livssyn, religion, politikk o.l.


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er imponert! Har du lest dem, eller bare HAR du dem? Sjøl har jeg lest to av dem ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både ja og nei (som med resten av boksamlingen).

Jeg har faktisk lest en god del av bøkene i denne lista, men har en god del uleste i hyllene. For tiden blir det mest lesing av skjønnlitteratur, men jeg har planer om å lese resten av Platons samlede snart.

I grunnen kjøper jeg kun bøker som det er meningen å lese (ikke bare for å ha i bokhyllene - som jeg allerede har for lite av), men så var det det med å få tid til alt.
Det er vel det som kalles hybris.

Hvilke to har du lest?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Marx for begynnere og Dannelse. Og så har jeg jo faktisk lest Bibelen fra perm til perm. Koranen har jeg i hylla (ikke lest fra perm til perm!). Øystein Sjaastads Symposiet i Kardemommebakkeskogen står også der - en fornøyelig filosofisk vri på Egners barnebøker. Den mangler du på lista di!

Filosofer og filosofi har jeg et heller overfladisk forhold til, som du skjønner. Et hull i dannelsen, forstod jeg da jeg sleit meg gjennom Dannelse. Jeg tror jeg satser på å tette igjen andre hull før jeg gir meg i kast med de store tenkerne.

Har forresten lest Sofies verden uten at det ga særlig inspirasjon til fordypning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enda en flott samling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jarmo LarsenRufsetufsaKitsuneVannflaskeMarit AamdalAjiniakraBård StøreHeidi BGro Anita MyrvangTone SundlandMarit HøvdeTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliYlvaBirkaSynnøve H HoelalpakkaVibekeHeidiReadninggirl20MarianneJulie StensethBeathe SolbergAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingHilde H HelsethIna Elisabeth Bøgh VigreKareteHarald KLailaStine AskeMonica CarlsenHauk1Berit Rleser42Kjell PIdaCarine OlsrødJan Arne Nygaard