Jeg leser ikke alt her inne, men jeg klikket på denne saken på grunn av den fine tittelen. Hva heter den i original? Og bildet er jo fantastisk fint, en sånn super bok som bare tigger om å bli lest :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er lenge siden du spurte (et år i skrivende stund) - men originalen heter The Ballad of the Sad Cafe, og jeg kjøpte den i går (januar 2013) på Norli i Universitetsgaten i Oslo. Jeg gikk inn i butikken for å kjøpe Balladen... og intet annet, men da jeg ikke fant den tittelen, tok jeg med til kassen de to andre Carson McCullers-titlene jeg fant i hyllen (samt en liten bunke andre bøker). Vel hjemme oppdaget jeg at en av de nyinnkjøpte bøkene inneholderBalladen - hvilken flaks! (Alternativ tolkning: hvor sløvt av meg ikke å se at det stod det på bokens omslag da jeg plukket den ned av hyllen i bokhandelen...) Boken der du kan finne Balladen på engelsk er The collected stories of Carson McCullers - det finnes sikkert andre utgaver også, men her får du altså masse mer av samme forfatter i tillegg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig T