Digger grøss, men blir ikke skremt av filmer. :( Har lyst til å bli skikkelig skremt og få gåsehud, så skal sjekke ut et par tips fra denne tråden og håpe det kan skremme vannet av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Om du noensinne får tak i the Woman in Black, filmversjonen fra 1989 (og ikke den nye nyinnspillingen), så se den. Jeg har ennå ikke truffet et menneske som ikke blir vettskremt av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er alltid skeptisk til nyinnspillinger. Så derfor skal jeg se om jeg finner originalen (det er oftest de som er best). Kanskje jeg er heldig og finner den på youtube?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prøv. Jeg har sett den ligger der. Men det er mulig det er lav lyd, så om den er der fremdeles - bruk høretelefoner. Det er en ganske stille film. Og basert på en fanstastisk god skrekkroman av Susan Hill.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruker alltid høretelefoner når jeg bruker pc (avhengig av musikk)Skal se om jeg finner filmen på youtube. Har bare hørt bra ting om filmen. Og jeg liker stille filmer. Det gir ekstra atmosfære:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prøv her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den gikk iallefall rett hjem her i gården. Akkurat slik en god gyser skal være. Takk for tipset. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Thank you;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir ikke skremt av filmer? Ikke se dem hjemme i stua hvertfall da. Jeg gikk helt alene på kino og så "Ondskapens hotell"...sov ikke hele natta, hver gang jeg skulle til å sovne rykket jeg til og stirret vilt rundt meg - i flomlyset jeg hadde satt på!!! Aldri mer sove i mørket... "Nattevakten" (dansk film som ble Sofie Gråbøls gjennombrudd) var også ekkel!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tar jeg ikke helt feil så satt jeg i en gammel gymsal i Danmark og så Nattevagten. Husker ikke filmen så veldig godt, men det var en spesiell stemning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir ikke skremt av filmer jeg heller. Ble det før i tide, men det er flere år siden. Savner den følelsen av å bli skikkelig skremt etter en film slik at man må sove med lyset på. Jeg har vel sett så mye skrekkfilmer oppgjennom åra at jeg må være "kurert":) Og av bøker så er det kun Pet Sematary som har gitt meg mareritt. Men så er det jo en veldig spesiell og mørk bok også da:) Me like:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein