Du, jeg måtte rett og slett legge inn omslaget med Chrix Dahls karakteristiske og vakre strektegning, beklager :-)
Dahl har illustrert min utgave.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg leser ikke alt her inne, men jeg klikket på denne saken på grunn av den fine tittelen. Hva heter den i original? Og bildet er jo fantastisk fint, en sånn super bok som bare tigger om å bli lest :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lenge siden du spurte (et år i skrivende stund) - men originalen heter The Ballad of the Sad Cafe, og jeg kjøpte den i går (januar 2013) på Norli i Universitetsgaten i Oslo. Jeg gikk inn i butikken for å kjøpe Balladen... og intet annet, men da jeg ikke fant den tittelen, tok jeg med til kassen de to andre Carson McCullers-titlene jeg fant i hyllen (samt en liten bunke andre bøker). Vel hjemme oppdaget jeg at en av de nyinnkjøpte bøkene inneholderBalladen - hvilken flaks! (Alternativ tolkning: hvor sløvt av meg ikke å se at det stod det på bokens omslag da jeg plukket den ned av hyllen i bokhandelen...) Boken der du kan finne Balladen på engelsk er The collected stories of Carson McCullers - det finnes sikkert andre utgaver også, men her får du altså masse mer av samme forfatter i tillegg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Flott, jeg har nå endret mitt også. Liker ikke at mine bøker er uten omslag, de så nakne da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken L