Vet du hvor raskt du leser, ord i minuttet? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tok en raskt test nå, og kom ut på 587 ord på ett minutt. Rimelig kjapt, med andre ord. Vet ikke helt hva som er normalen for voksne, men vi tar tester på førsteklassingene på vgs, og de ligger som regel mange hundre ord etter meg i minuttet. Skjermtekster leser jeg ikke like fort, jeg foretrekker papiret :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøvde også å teste meg selv nå. Har en bok om hurtiglesning og tok to av de testene. På den ene testen hadde jeg litt over 500 ord/min, og på den andre ca. 450 ord/min. Dette var to fagtekster, og hvis jeg skulle ha fått med meg den fulle forståelsen i tekstene, så hadde jeg nok måttet senke lesehastigheten. Men jeg synes det gikk ganske bra likevel:) Har faktisk aldri testen lesehastigheten min, kun mine elevers hastighet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre