Dette er bestefaren til alle historier med en "twist in the tail". IKKE les denne en mørk høstkveld, det vil skade sjela di!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg las boka fyrste gongen for mange år sidan, og i år høyrde eg radioteaterversjonen som lydbok; også radioteaterversjonen har eg høyrt tidlegare. For eg er fascinert av denne boka, og kanskje særleg av lydboka: hallodama har så fin stemme som passar så godt til stemninga – for ikkje å snakke om musikken. Spennande, spennande er dette; det passar så godt til mottoet ”mystikk og mørke gjerningar”. Honnør til Radioteateret!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

IKKE les denne en mørk høstkveld, det vil skade sjela di!

Leste boken denne vakre høstdagen og påfølgende kveld. Her omkring meg er det nå stupmørkt og stille! En bok umulig å legge fra seg. Carr tegner sine personer og stemninger så levende.
Husker den fra Radioteaterets glitrende oppførelse - kan ikke si det bedre enn Kjell allerede har gjort!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøpte denne i bruktbutikk i dag, til kr. 10,- Min utgave som er fra bokklubben 1977 er på 216 sider, ser en utgaver er på 245 sider og en annen nyere utgave på 684 sider. Er det ikke samme boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utgaven på 684 sider er en utgave som inneholder to andre romaner i tillegg til "Sort messe."

Det at det er litt forskjell i sideantall på bokklubboka og den nyere, kan rett å slett være forskjellig linjeavstand, forskjellig avstand mellom ordene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, det forklarer saken:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette forvirret meg også. Jeg har den lille utgaven fra Bokklubben, og trodde at det er den som ER Sort messe. Er det bare en forkortet versjon? Noen andre som kan hjelpe!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset. Har den på hylla. Og jeg elsker å lese slik litteratur på sene og mørke høstkvelder:) Det er riktig atmosfære for grøssere og thrillere for meg:)Gjerne når det rasler og blåser utenfor veggene også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea