Lurer på hvor mange ganger "som om" ble repetert? Det ble for mye og etterhvert irriterende.

Jeg syntes boka var noe dårlig balansert med for stor vekt på det som skjedde på båten. Når de kom i land i København virket det som om Heivoll gikk lei og bare ville bli ferdig. Det ble rart siden han brukte såpass mye plass til å beskrive livet på båten, jeg skulle gjerne lest mer om tiden på hospitalet. Jeg tror resultatet ville blitt bedre dersom det var bedre balanse mellom båt, hospital og hjemkomsten.

Når det er sagt så er det klart at Heivoll er en dyktig forfatter. Det er godt språk (med unntak av alle "som om") som driver meg framover. Jeg leser gjerne flere bøker av han.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er uhyggeleg mange samanlikningar med "som". Det var nokon som hadde telt alle og det var fleir enn antal sider. Enough said.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken L