Uffda! Om det er en bok du har kjøpt, kan du kanskje reklamere/bytte? Er det biblioteket er det jo verre... Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med det du søker etter. Etter litt googling, så fikk lyst til å lese denne! Litt apropos: har du lest Alain DeBottons "Essais in Love" (1994). Artig, intelligent, tankevekkende bok hvor man tidvis nikker gjenkjennende over kjærleikens uransakelige veier i moderne tid :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den er fra biblioteket, ja. Men nå vet jeg hva som stod på den manglende siden - fikk god hjelp fra jengeno her inne. :) Jeg syns den var veldig nydelig og sår - anbefales. Kan leses ut på en halvtime-time.

Takk for DeBottons-tipset, den skal sjekkes ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom du ikke har lest De Botton har du kanskje noe artig og intelligent i vente :-) De Bottons spesialiteter er filosofi og litteratur - gjerne i skjønn forening på et nivå som bør kunne nå og tilfredsstille de fleste. Han byr også på populær-filosofi (men intelligent og lærd) om andre emner - så som hva det å arbeide kan bety for oss, statussymboljakt, feriering, m.m. For de som f. eks. kjenner til Marcel Proust er det svært underholdende å lese "How Proust Can Change Your Life". Han har også en del stunts/foredrag på ted.com.

Skal sjekke ut tipset ditt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas