Artig at man kan ha så ulik opplevelse av en bok! Og mer givende diskusjoner :-) Her er vi to som plasserer denne i toppsjiktet, og to som synes den er bånn. Nøkkelen til forskjellen i opplevelse ser ut til å ligge i om man opplever T. Singer som troverdig eller ikke. Det passive, ikke-involverte, likegyldige individet hadde vel sin litterære debut med L'etranger (Den fremmede). (Her er jeg på tynn is - jeg er ikke litt.viter). Jeg opplevde T. Singer som en variasjon over det samme temaet - og syntes det er både interessant og skremmende. Har ikke lest Macht und Rebel, men skal ta en titt på den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette var et godt svar. helt enig i at det er fasinerende at en bok oppfattes så forskjellig. Tror du er inne på noe i konklusjonen din. For meg ble dette dessverre kjedelig, men skal ikke ta fra deg din opplevelse.

Har ikke lest "Den fremmede", kanskje jeg burde det. "Macht und Rebel" er en av mine favoritter. Den slo meg skikkelig i mellomgulvet, og var ikke bare en behagelig lese opplevelse. Forgjengeren "The Cocka Hola Company" er også vel verdt å lese. Den siste i triologien "Unfun" holder etter min mening ikke samme nivå som de to første, men også her er det delte meninger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche Vargas