Tanken på at alle bøker forsvant og e-bøker ikke kunne oppdrives pga av strømmangel! Det som driver oss fremover er jo det skrevne ord, fordi det kan vi gå tilbake til. Det er det som utvikler oss til videre nye tanker. Uten det skrevne ord ville vi gå tilbake i tid, sivilisasjonen ville stoppe opp. Selv dyrking av hage krever bøker og har gjort det i flere århundrer. Hvis ikke ville det meste gå i glemmeboken, utenom de som har det som yrke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Såkalte "naturfolk" har jo klart seg med sin muntlig overførte kunnskap og egne erfaringer over lange perioder, - helt til de møtte "sivilisasjonen";) Og jeg ville nok vært en helt annen hvis jeg levde under sånne forhold, da hadde jeg jo vært nødt til å bruke tiden på praktiske ting for å livnære meg. Plasser meg i en naturalhusholdning nå, og jeg hadde gått fort under!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusen