Så deilig å lese en god gammeldags triller!
Fire gamle venner skal ha en guttehelg på hytta til en av dem, men verten, den vellykkete og velstående Ron Galloway dukker aldri opp. Handlingen spinner rundt de fire vennene og deres ektefeller, og er lagt til Canada på 1950-tallet. Hva har skjedd med Ron? I denne letingen avdekkes mangt og meget om personene og forholdene dem imellom. Spenningen ligger på det psykologiske planet. Løsningen er finurlig.

Boken er velskrevet, lettlest og medrivende. Dialogene utmerker seg. En fornøyelse å lese! Replikkene faller så naturlig og troverdig, og gir skarpe og levende bilder av personene og det som skjer med dem.

Boken har stått på hytta så lenge jeg kan huske. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har lest den før; den fantasifulle oversettelsen av An Air that Kills til Tre gjester venter vert har i hvert fall fristet.

Forfatteren Margaret Millar er ukjent for meg. Noen her som kjenner henne?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ukjent for meg, men Margaret Millar ble regnet som en av de store krimforfatterene i Nord-Amerika på 1940 og 1950 tallet. Bokomtalen din har gjort meg nysgjerrig - så nå har jeg lastet ned "Beast In View" på Kindle'n min.
Ser frem til å lese boka - takk skal du ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv takk! Spent på å høre hva du synes om Beast In View.
Jeg ser det ligger inne flere bøker av henne her, blant andre En fremmed i min grav (litt av en tittel!). Skal ha øynene oppe for denne forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie69VariosaDolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. Martolgretemor