Meget skuffet over denne. Altfor søkt historie og hovedpersoner jeg ikke føler noe som helst for og dermed heller ikke bryr meg om hvordan det går med. Tamt språk også. Skal man lese noe bra av Theorin så gå tilbake til Skumringstimen og Nattefokk

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig med deg. Dette er virkelig ikke Theorin på sitt beste. Ser at den har fått terningkast 6 og blir skrytt opp i skyene av mange, og kan ikke tro at vi snakker om den samme boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var heller ikke særlig imponert over denne. Ventet hele tiden på at det skikkelig store skulle skje, siden "alle" har rost boka opp i skyene. Ja ja, er ferdg med boka og de store opplevelsene uteble.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nettopp ferdig med denne boka, og jeg må si meg veldig enig. Det var en helt annen sjanger fra Theorin, enn den vi er vant til. Det er et stort trinn og gå fra spennings romaner til en virkelig thriller. Denne boken synes også jeg var tam. Fikk også assosiasjoner til den svenske seriemorderen Thomas Quick. Skal man lese en god thriller må man velge Val Mc Dermid eller Stephen King!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke enig! Denne boken fengslet meg fra første stund.. :))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleser