Jeg ser at det er en del som har lest denne boka og som antagelig da har den hjemme i hylla si. Og jeg lurer litt på om det er samme blomsten frempå denne boka hos alle? For jeg har hørt rykte om at det ble utgitt bøker med 4 forskjellige cover, og dermed forskjellige blomster utenpå, og jeg mistenker det for å være de fire det står på baksiden helt nederst (i håndskrift).. Så mitt spørsmål er altså, hvilken blomst er på din bok? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har et leseeksemplar, og på min er det bilde av en lyserød rose (som forsåvidt var hovedblomsten i brudebuketten min, så det passet fint). Veldig morsomt at det er ulike blomster på bøkene:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt morsomt at det faktisk er forskjellige blomster på utsiden av bøkene. En artig liten vri :) Glemte å skrive at på min egen bok er det en gerbera... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På mitt låneeksemplar er det bilete av ein gerbera.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei. Skal sjekke når jeg finner igjen boka..(den er vel utlånt)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På "mi" bok er der bilde av blå "forglemmegei" - vakkert. Dei betyr sjølvsagt: Gløym meg ikkje...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke den blomsten på bibliotekeksemplaret jeg har i hylla, som jeg ser det er på coveret på denne utgaven (rose).
Jrg vet ikke hvilken blomst det er for baksiden av boka er dekket med et sånn bibliotekmerke/strekkode, og jeg er ikke spesielt god på blomster.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke