Enig med deg...det som er interessant med "Jarle Klepp"-bøkene er jo at alle er forskjellig faktisk, selv om det er om samme karen...og det kommer heldigvis flere. Jeg har kommentert de noe i bloggen min.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg gleder meg vilt til neste bok, og håper det ikke blir alt for lenge til. Jeg vil bli enda bedre kjent med min gode venn Jarle Klepp:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe å glede seg til ja....Renberg bebudet på Litteraturfestivalen i Stavanger at han ville fortsette med "Jarle-prosjektet" sitt. (Likeså vil H.H. Langeland fortsette med å følge "sine" familier fra Verdensmestrene, der kommer det også en ny bok til høsten..det gleder jeg meg til.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljerubbelDagfinn JakobsenMette-MLene Andresen