Jeg var skikkelig lei av Jarle Klepp. Det toppet seg med Charlotte Isabel Hansen som var en stor skuffelse. Men lettpåvirkelig som jeg er, skal jeg nå gi Renberg en sjanse til etter de gode anmeldelsene. Gleder meg (litt) til å begynne på denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har gitt boka en sekser. Jarle Klepp blir jeg aldri lei :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg...det som er interessant med "Jarle Klepp"-bøkene er jo at alle er forskjellig faktisk, selv om det er om samme karen...og det kommer heldigvis flere. Jeg har kommentert de noe i bloggen min.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg gleder meg vilt til neste bok, og håper det ikke blir alt for lenge til. Jeg vil bli enda bedre kjent med min gode venn Jarle Klepp:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe å glede seg til ja....Renberg bebudet på Litteraturfestivalen i Stavanger at han ville fortsette med "Jarle-prosjektet" sitt. (Likeså vil H.H. Langeland fortsette med å følge "sine" familier fra Verdensmestrene, der kommer det også en ny bok til høsten..det gleder jeg meg til.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker Mannen som... og Kompani Orheim, og synes Charlotte... var helt OK.

Dette er mine gamle dager er også helt OK, men jeg skjønner ikke helt poenget med å skrive nok ei helt grei bok om de samme personene. Jeg kan ikke fri meg fra følelsen av at dette har jeg i bunn og grunn lest før.

Det er nok nå. Nok om Jarle Klepp. Og ikke minst mer enn nok om faren hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke lest Pixley? Fin bok om Jarle som nevrotisk forelder og medlem av journalistgenerasjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel den som skiller seg mest ut (fra de andre), den er ikke så god som de andre...(min personlige mening), men en "interessant" flopp var den....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke den beste, men synes fremdeles den gir Jarle en dimensjon som er verdt å få med seg. Flopp er vel å ta litt i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He,he...nei jeg velget å kalle den det...det kan romme så mye. (Renberg kommer unna med den, etter alt det andre grundige arbeidet han har gjort)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly Duck