Fantastisk vær, god bok og kald øl. Kan det bli bedre?

Jeg hadde tenkt å spørre deg om hva du syns om Et skilt ved korsveien, men så ser jeg at du har den til salgs. Så da får jeg stille et litt dobbelt spørsmål: hva skal du ha for den, og burde jeg kjøpe den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, den er til salgs, har sendt melding til deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De har jeg lest, og prøvd å sende svarmail (med bestilling), men får stadig en feilmelding. Prøver igjen når jeg er tilbake i mer siviliserte strøk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her; sol og med små krysninger på sjøen, med bjerketrær som springer ut mer og mer for hver dag - utsikten fra mitt kjøkkenvindu. Holder på og leser Tokyo, men den fenger ikke helt. Men på den annen side interessant for jeg kjenner ikke så mye til krigen mellom Kina og Japan. :) PS foretrekker kaffekopp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Merethe SolstadBeathe SolbergReidun SvensliMarenVibekeHarald KFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsGeir SundetMalinKaramasov11Torill RevheimLailaEllen E. MartolSolveigRandiStian AxdalDolly DuckTor Arne DahlsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland Skjeggerud