Jeg syntes det faste rapporteringspunktet hver helg på hva man drev med i litteraturens verden var en grei ting, men det har blitt litt borte. Her kommer i alle fall en anledning til å meddele andre bokelskere hvilke planer man har for den potensielt lange helga vi nå er inne i.

Selv er jeg blant dem som tar fri mandag, og skal ha 4 dager på hytta i Hemsedal. Med i sekken er Aldebaran av ”vår” Jan M. Fongen. Jeg er da ikke særlig langt unna hans hytte, der boka for en stor del er forfattet, i følge intervju med lokalavisa Hallingdølen.

I hyttebiblioteket venter så en Valdreskrim av Kjell H. Mære. Valdres er ikke lenger unna enn at jeg ser dit ut av hyttevinduet, og jeg har litt forventninger til at dette skal være en forfatter og en type krim jeg vil like.

Men nok om mine planer – hva er deres?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 47 svar.

Ble ferdig med Shantaram av Gregory David Roberts. Har ikke startet på noen ny bok, da vasking og beising av terrassen ble prioritert i godværet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uff ja, dårlig lesevær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser "Den tredje sannhet" av Kurt Aust. Akkurat der jeg er i boka nå, synes jeg den er litt langdryg, men utover det har jeg blitt veldig begeistret for Kurt Aust.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv har vi Radioteaterets versjon av Vredens dag i CD-spilleren i bilen for tiden. Det syns jeg er blitt riktig bra, bortsett fra en plagsom musikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig, jeg likte godt Vredens dag. Musikken er det vel ikke så lett å få gjort noe med, bare det ikke irriterer så mye at det ødelegger opplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir ferdig med Folkeskribenten Rudolf Muus og hans forleggere idag (biblioteksbok som er forfalt) og går løs på de 3 om gale biler etterpå, Wild Wheels, The Worst Cars Ever Sold , Mad Cars . Siden alle de 3 er kjøpebøker blir de å finne i Til Salgs hylla etterpå. Skal også komme igang med Oslo 1000 år i ord og bilder siden den også er lånt på biblioteket.

Ellers så er min fødselsdag den 3. Mai, men har ingen planer i år, var på buss/båttur til Helsinki, Finland ifjor. Kanskje overtaler jeg mine venner med bil, Bjørn og Toril til å kjøre en tur til Momarken for å hilse på Folkehesten der som jeg er deleier i. Jeg eier også en andel i Folkehesten Øvrevoll.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen har det blitt mye "Guilty pleasure"-lesing, midt i eksamensrushet. Leser MEG - A novel of deep terror av Steve Alten. Ikke akkurat noe fantastisk litteratur, men spennende, lite krevende pageturner :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er langt utanfor heimlege trakter, og hadde optimistisk pakka to boker i kofferten....men, pga av hog temperatur og godt selskap har eg berre kome halvvegs i Den evige jode....Men lesinga tek seg nok opp i heimen!

God lesehelg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hørtes ut som rimelig god unnskyldning for lite lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sørlige breddegrader?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada! Hadde flotte, varme dagar nær Middelhavet. Men, bøkene vart ikkje 1. prioritet denne gongen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ytterdøren står på vid gap for første gang i år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har dessverre ikke langhelg. Tilbake på jobb i morgen. Men i dag har jeg planer om å lese ferdig Stemmen som hvisket av John Dickson Carr. (Har ikke mange sider igjen). Og på tirsdag fortsette i De dødes bibliotek av Glenn Cooper som jeg har såvidt begynt å lese. Skulle gjerne ha hatt fridag i morgen. sukk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stemmen som hvisket har jeg ikke lest (strengt tatt ikke hørt om en gang). Men det ser det ut til at det må bli mer og mer slutt på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde ikke hørt om den før jeg heller før jeg fikk tak i tre bøker i en av John Dickson Carr som besto av Sort messe, Stemmen som hvisket og Heksesabbat. For å være ærlig likte jeg Stemmen som hvisket hakket bedre enn Sort Messe (mer uhygge). Hvor godt jeg liker Heksesabbat er for tidlig å si. Har kun lest noen få sider så langt. Har heller ikke hørt om den heller, men det skader ikke å utvide horisonten:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at biblioteket her også har den boka der disse tre er sammen. Blir nok med meg hjem en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefales:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Langhelger skil seg diverre ikkje so mykje frå andre helger når ein skal retta (og skriva) oppgåver , som KjellG nedanfor her. Men eg er godt i gang med Sveve over vatna av Ragnar Hovland, og nyttar ledige stunder til den. På øyra har eg The Forgotten Garden av Kate Morton, ei forandring til fantasyen eg har hatt på lydbok det siste året. Men når eg er ferdig med Morton, ja då vert det nok attende til fantasyen, den er sakna allereie. Planane etter Hovland er meir usikkre, for ein gongs skuld har eg ikkje heilt klårt føre meg kva som er neste på leselista - og eg gler meg til å lata humøret i den augneblinken eg forlet Munk, Waglen og resten av gjengen leda meg på rett, eller vill-, spor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg har store planer om å lese ut nådens omkrets av jørgen brekke. Hører denne på lydbok, noe som er kjempe kjekt siden jeg også har store planer om å vaske (og kanskje olje verandaen)...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke fri på mandag men det blir jo en ekstra fridag til å lese den 1.mai, da. det ligger mange bøker og venter på meg.. Men den som står for tur nå, er Mississippi av Hillary Jordan (helt ny) og Einar Mar Gudmundsens Univerets engler. Jeg har også ei bok om sjamanisme og plantemedisin i Amazonas, som skal påbegynnes i helga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja den som var så heldig å ha langfri nå! Og med bursdag i familien 1. mai, går helgen her med til rydding, vasking og kakebaking. Jobber på mandag og 1. mai, så når jeg kommer av jobb på tirsdag er huset fullt av folk! Men så dere, har jeg en uke fri og da skal det leses! Blir antagelig en tur på hytta i Stavern. Skal lese videre i Det usynlige fjellet av Carolina De Robertis og Kalde spor av Linda Barnes. Rekker jeg mer begynner jeg kanskje på Blått lyn av Ann Cleeves, en forfatter jeg liker veldig godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Koser meg med mørkerom av Anders Lunde, fantastisk bok, helt ny forfatter for meg, dette er mørkt og litt "creepy",umulig å legge fra seg. Deretter blir det kall meg Rosa Parks av Åsa Lantz...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal lese først og fremst lese boka De seks siste av Pittacus Lore.Etter det skal jeg begynne på Domino Indigo. Jeg husker ikke navnet på forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her ble det litt skrivefeil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig med Merete Junkers siste; Pumasommer. Ikke så aller verst, men jeg gjettet fort sammenhengen. De neste som skal leses er: -Fornemmelsen for slutten av Julian Barnes -Lysene slukker jeg av Zoya Pirzad Bare nordavinden løyer blir det uteliv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som for Tonje S. blir det også for meg bla "Tredve dager i Sandefjord" Jeg trives godt med Vigdis Hjort. Hennes åpenhjertige, ukompliserte fortellinger gjør meg på et vis i godt humør.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

25 norske stilar med hovudvekt på bilet- og dikttolkingar
25 fordjupingsoppgåver på engelsk om tverrfaglege problemstillingar
12 manuskript på engelsk om norske forhold
10 manuskript og ppt-presentasjonar på spansk om tyrefekting

Og så litt Charles Dickens og Henrik Ibsen, da ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og det er hovedgrunnen til at jeg ikke ble lærer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde jo vært hyggelig da, om det ikke var salig Charles eller Henrik som ga deg helgas beste leseopplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke helt bestemt meg for hva det blir etterpå, men akkurat nå leser jeg Tredve dager i Sandefjord av Vigdis Hjort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser 'Parfymen' av Peter Süskind. Regner med å komme igjennom den i løpet av helga. Neste bok blir da 'The Bridge over Drina' av Ivo Andric som jeg har hatt lyst å lese lenge.

God lesing. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Held på med "Den usynlige broen" av Julia Orringer, og satsar på å komme eit godt stykke ut i denne! God langhelg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser Madam Curie av Eve Curie (datteren, 1938). Var godt over halvveis før jeg ble klar over språket var fra 1938. Har bare noen sider igjen. Leste ut Kadaverdoktoren av Lene Kaaberbøl i går. Starter opp med Tokyo av Mo Hayder idag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har såvidt begynt på "Ildvitnet" av Lars Kepler,så jeg skal kose meg med den i helga. Ser at den har fått sånn ymse kritikker og har derfor en liten mistanke om at den kanskje ikke er like bra som "Hypnotisøren" av samme forfatter.Men men...skal ikke dømme boka før jeg har lest den ferdig. Kanskje blir jeg positivt overrasket. Kose meg skal jeg i hvert fall!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å se at du tar opp igjen dette, har faktisk savnet å se hva andre bokelskere leser. Håper du fortsetter med det :-)

Litt pinlig å innrømme (mest for meg sjølv egentlig), jeg holder fortsatt på med Engler over Georgia av R.J. Ellroy. Vet ikke hva det er men nå har jeg holdt på siden påske, jeg ser at historien og språket er bra, men det går så tregt. På padda har jeg Syndrome av Thomas Hoover, det går faktisk like tregt. Forhåpentligvis er jeg ferdig snart og får begynt på noe som passer bedre akkurat nå :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Endelig ferdig med Engler over Georgia, nå er jeg i gang med Fatimas Hånd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Startet på et nytt bekjentskap - Harlan Coben. Skal også på hytta på langhelg, så jeg tar med et par gamle krim fra Den svarte serien i tillegg. Jeg har i motsetning til deg ikke noe hyttebibliotek, men mitt barndomshjem er like i nærheten med mange gode bokhyller til disposisjon. God helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å sitje på hytta å lese "kortreiste" bøker høyres kjempefint ut! (Ikkje misunneleg i det heile!!) ;-) For min del blir det nok mest pensumlesing denne helga, men eg har fått låne eit lesebrett, og på det skal eg lese mi først e-bok! Sidan det ikkje er mitt brett, måtte eg velge mellom dei titlane som fantes der, og valet fall på "journal 64" av Jussi Adler-Olsen. Eg har lest ei bok av han før, og likt den, så det blir nok bra. God tur på hytta!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kortreiste bøker var jo et artig uttrykk. Det må jeg innlemme i vokabularet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal lese en bok av Läckberg, har ikke bestemt meg for hvilken enda.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har kjøpt to bøker av Lackberg i dag. Steinhuggeren og Ulykkesfuglen. Kanskje jeg rekker begge denne langhelgen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Steinhuggeren ble jeg fornøyd med ihvertfall. Leser "Flaggermusmannen" av Jo Nesbø nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine planer for helgen er å lese ut andre bind av Charles Dickens bok "Dombey & sønn", en bok som til de grader har fallt i smak.
Har begynt på "Dagen skal komme med blå vind" av Levi Henriksen, og så har jeg en "snadderbok" av den godeste Vilhelm Krag som heter "Denne taalmodigheda".

Kos deg videre med "Aldebaran", den er så bra!! Hurra for Jan!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk vær, god bok og kald øl. Kan det bli bedre?

Jeg hadde tenkt å spørre deg om hva du syns om Et skilt ved korsveien, men så ser jeg at du har den til salgs. Så da får jeg stille et litt dobbelt spørsmål: hva skal du ha for den, og burde jeg kjøpe den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den er til salgs, har sendt melding til deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De har jeg lest, og prøvd å sende svarmail (med bestilling), men får stadig en feilmelding. Prøver igjen når jeg er tilbake i mer siviliserte strøk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her; sol og med små krysninger på sjøen, med bjerketrær som springer ut mer og mer for hver dag - utsikten fra mitt kjøkkenvindu. Holder på og leser Tokyo, men den fenger ikke helt. Men på den annen side interessant for jeg kjenner ikke så mye til krigen mellom Kina og Japan. :) PS foretrekker kaffekopp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk Ottersen