Herlig bok om noe som betyr mye for oss nordmenn, nemlig ved! Dette er en flott faktabok om ved, samtidig som det er så mye mer! Her har vi herlige historier om ved og folk, historien og utviklingen på ved, ovner og teknikker, hvordan stable ved, flotte bilder, fine dikt, og nesten den gode lukta av nykløyvd ved!

Hver morgen ser jeg vårt eget lille vedhus utenfor soveromsvinduet, og det er et så godt syn! Tenker på de trivelige stundene med kapping, kløyving og stabling, og ikke minst kosestundene i løpet av vinteren med herlig knitrende varme fra veden vår.

Mytting treffer oss rett i sjela med denne boka, rett og slett ei herlig bok! Er nok best å lese for de som ha et forhold til ved selv, kan være verre å forstå av de som ikke har gjort noe med ved selv noen gang.

Anbefales på det sterkeste. For meg var dette et trivelig avbrekk fra spennende krimbøker. Har Myttings Vårofferet stående i hylla, klar til lesing. Gleder meg til den også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Gleden over ved, er vel noe med det å kløyve og stable. Samt å beundre den flotte stabelen. Sist men ikke minst tanken på å holde varmen til vinteren. Boka traff meg midt i hjerte:) Vedboka er lest mange ganger, og vil selvfølgelig fortsette å leses. Herlige bilder, blir rent misunnelig på alle de fine vedstablene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarGIngeborg G