Kan bare si meg enig!! Boka var en skikkelig skuffelse! Historien om Sarah var rystende lesing, men hele boka ble ødelagt av denne patetiske paralellhistorien om Julia, som gjorde at boka for meg ble til det vi kaller "amerikansk søtsuppe". Litterært sett var den også dårlig med et platt klisjeaktig språk. Det eneste som gjør boka lesverdig er som sagt den tragiske historien om Sarah, en historie forfatteren, som du sier kunne gjort mye mer ut av! Terningkast 3 fra meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

hehe av og til må man lukke det ene øye andre ganger begge øynene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for advarselen. Da skrur jeg forventningene ned flere hakk. Boken står allerede i hylla, ellers kunne jeg funnet på å droppe den. Denne minner meg om flere andre bøker som har blitt hauset voldsomt opp og til syvende og sist ikke er verdt det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blir spennende å høre hva du synes når du har fått lest boka, i og med at den har fått mange både gode og dårlige kritikker, spes. her på Bokelskere. Sier meg ellers enig med Jenny nedenfor at vil man lese rystende historier fra andre verdenskrig finnes det massevis av litteratur om emnet å velge blant, som f.eks. en av de mest kjente "Anne Franks dagbok", bare for å nevne en!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg visste ikke at det var to parallelle historier, og når jeg leser det, får jeg med en gang en følelse av at det utnyttes/spekuleres i den tragiske historien fra 2. verdenskrig. Sånt misliker jeg. Den kommer nok til å stå der ulest en stund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg var dette en fin leseopplevelse. Det er en god stund siden jeg leste den, men husker at jeg leste den ut i rekordfart. Jeg likte boken rett og slett. Kan ikke erindre at jeg hengte meg nevneverdig opp i måten boken var bygget opp på. For meg var den parallelle historien interessant på sin måte. Sier som Bente, det skal bli spennende å få dine synspunkter når du har lest boken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ta historien for det den er. Leste boken å fikk en fin reise utav boka, for krigshistorie fra Frankrike har jeg ikke lest noe stort om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei den er egentlig ikke verdt det. Som nevnt, historien om Sarah er bra, men når den andre historien er så dårlig skrevet, er det mer fornuftig å finne andre bøker om andre verdenskrig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde litt ambivalente følelser overfor denne, det jeg har kreditert er nok først og fremst at forfatteren har spunnet det hele runt en veldig sterk historie, og inkludert en del faktiske hendelser...men balansegangen mot det klisje-betonte har visst ikke vært lett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SlettenKirsten LundEli HagelundRufsetufsaKristine LouiseJulie StensethHarald KCecilie69RottulfHildeE .Trude JensenGeir SundetBjørn SturødConnie ThereseToveVannflaskeNinasiljehusmorLailaTine SundalRandiAVibekeDolly DuckKjersti SReidun SvensliMerethe SolstadBeathe SolbergMarenFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsMalinKaramasov11Torill RevheimEllen E. MartolSolveigRandiStian Axdal