Har prøvd å finne ett eks av boken på antikvariat, men etter som jeg gikk igjennom de diverse antikvariater fant jeg ingen. Dersom du legger inn et ønske, kan det hende at du får en e-mail - det er heller sjelden. Selv så går jeg jevnlig igjennom de diverse antikvariater ganske titt dersom jeg er på lett etter en bok. Det er ikke alle antikvariater som er med i antikvariat.net . Selv fant jeg Amok og de utolmodige hjerter så jeg er fornøyd. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg kjøpte den hos Ruuds antikvariat på Mysen, men de har kanskje ikke flere eksemplarer igjen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vil nok komme flere eks. Var innom alle de antikvariater som jeg bruker, samt søkt på Google. Jeg unner Rose-Marie ett eks av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane