Tidshjulet av Robert Jorden og bøkene til George R.R. Maritin er, som andre har sagt, veldig bra. Kan også anbefale Sword of Truth bøkene til Terry Goodkind, de er mye bedre enn tv-serien som ble laget. Liker også veldig godt Shannara-bøkene til Terry Brooks. Det var de jeg leste etter Ringenes Herre. Noen av dem finnes også på norsk. Andre jeg har likt er Sagaen om Belgarion av David Eddings, Malazan Book of the Fallen av Steven Erikson og Sword of Shadows serien til J. V. Jones bare for å nevne noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tusen takk til dere som foreslo bøkene til George R.R Martin!Er godt i gang med bok nr.2 "Kampen om jerntronen",og syns disse bøkene er helt fantastiske!Etter som jeg har skjønt er det til nå gitt ut 3 bøker på norsk i denne serien,og den 4. kommer vel i juni engang.Men er det noen som vet om det har kommet flere bøker enn dette på engelsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kommet 5 bøker på engelsk. Den sjette kommer vel kanskje i år en gang. På norsk deles de i to, så det har egentlig bare kommet 1 og en halv ut på norsk, foreløpig. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, bok nr. 5, A Dance with Dragons, kom på engelsk i fjor sommar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

da spørs det om jeg ikke må over på engelsk..hehe.tusen takk for svar :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg