Tusen takk for svar! Har også lest Hobbiten,som jeg utrolig nok glemte å nevne,siden jeg syns den også er fantastisk.Prøvde meg også på Silmarillion av Tolkien,men den ble litt for tung for meg. Men skal helt klart prøve meg på Tidshjulet serien som du anbefaller,har bestilt den første boka på biblioteket nå og har alt begynt å glede meg :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Silmarillion ble litt for tung for meg og dessverre, selvom jeg veldig gjerne skulle ha lest den! Glemte forresten å si at det er mulig du ikke liker Tidshjulet så godt hvis du leser den norske oversettelsen.. Jeg leser alltid på engelsk, og syntes den norske versjonen var ganske vanskelig å lese.. Men du må jo bare se!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBerit B LiePiippokattaNinaGrete AastorpIngunn SHeleneLailaingar hWilliam BillisonReadninggirl30BenedicteNabodamaHeidi HoltanIngeborgHarald KMarenTone R BFindusWenchekriraEster SStine AskeJoakimTanteMamiemgemarithcBjørg Marit TinholtIreneleserLise MuntheSilje BorvikCecilieVibekeTone SundlandMarit HåverstadGodemineTor Arne MyklebustgretemorVannflaskeHilde Merete Gjessing