Hvis du synes Ringenes Herre er fantastisk er du jo godt i gang, mange som er glad i fantasy som synes den er litt tung og vanskelig å lese:)

Anbefaler deg å lese Hobbiten som også er skrevet av Tolkien, den er nydelig! Tidshjulet serien av Robert Jordan er også kjempe bra, mange sier at forfatteren har tatt opp arven etter Tolkien.
Eller His Dark Materials trilogien av Philip Pullman, veldig spennende og litt annerledes fantasy.

Alle har jo veldig forskjellig smak og det er utrolig mange retninger innen fantasy også! Lykke til med å finne det som passer for deg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tusen takk for svar! Har også lest Hobbiten,som jeg utrolig nok glemte å nevne,siden jeg syns den også er fantastisk.Prøvde meg også på Silmarillion av Tolkien,men den ble litt for tung for meg. Men skal helt klart prøve meg på Tidshjulet serien som du anbefaller,har bestilt den første boka på biblioteket nå og har alt begynt å glede meg :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Silmarillion ble litt for tung for meg og dessverre, selvom jeg veldig gjerne skulle ha lest den! Glemte forresten å si at det er mulig du ikke liker Tidshjulet så godt hvis du leser den norske oversettelsen.. Jeg leser alltid på engelsk, og syntes den norske versjonen var ganske vanskelig å lese.. Men du må jo bare se!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild STor Arne DahlAnna Katharina MyklebustMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Daffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann Milje