Den dumpet ned i postkassen min i dag. Var veldig i tvil om jeg skulle avbestille boken, men da jeg leste om den ble nysgjerrigheten min pirret. Så nå ligger den i fanget mitt, 185 uleste sider. Fordelen nå er at jeg ikke har så høye forventninger lenger. Jeg gir den en sjanse og håper det beste. Den norske tittelen er: " Fornemmelsen for slutten"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har du fått lest den? Er spent på hva du syns. Har et litt bedre inntrykk nå noen måneder etter at jeg leste den, men fremdeles hadde jeg håpt på noe mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må bare innrømme at da mannen min valgte å avbryte mistet jeg inspirasjonen. Hadde bestemt meg for å gi den en sjanse allikevel, men den ligger fortsatt "på vent".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka likte jeg veldig godt, og den fortjener virkelig at du gir den en sjanse! La den ikke fra meg før siste side var lest. Synes den hadde mange fine filosofiske betraktninger samtidig som den var nokså lettlest. Går framdeles og grunner på den, og det er stor sannynlighet for at jeg leser den om igjen en eller annen gang!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har du lest boken? Dersom ja, hva synes du om den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde tenkt å lese den i ferien, men mannen min var først ute. Da han valgte å avbryte mistet jeg helt inspirasjonen. Men jeg skal gi den en sjanse jeg ogå ( Det er ikke alltid vi deler boksmak).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne Jensen