Flommens År, av Margaret Atwood. En fremtidsroman om et samfunn i ferd med å ødelegge seg selv. Ulike grupper som forsøker å gjøre noe med det, men som ødelegges innenfra av ideologisk uenighet (og av menneskelig svakhet). Andre grupper er i hovedsak ute etter vinning for sin egne gruppe, koste hva det koste vil . Godt skrevet, men kunne med fordel blitt strammet noe inn. Ikke en spesiell lystelig historie, men den engasjerte meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den ligger i "skal lese"-stabelen min; jeg er litt spent på den! Har litt varierende leseopplevelser med Atwood tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips, sjekker det ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken L