Jeg lever meg definitivt inn i bøkene jeg leser. Ta The Hunger Games fks. jeg satt anspent og klarte ikke å legge fra meg boka, fordi det var så mye spennende som skjedde. Andre ganger merker jeg at jeg sitter og humrer mens jeg leser, eller at jeg sitter og smiler som en idiot.

Når jeg har lest ut en bok, blir jeg ofte sittende en liten stund, bare for å fordøye det jeg har lest. Som en av mine lærere påpekte: det er to helt forskjellige ting å lese ferdig en bok, og å være ferdig med den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette var nesten som å lese om meg selv! Kjenner meg veldig igjen hvor du sitter og humrer mens man leser, eller smiler som en idiot.. Har vært der noen ganger! hehe. Husker en gang jeg leste "Melkecocktail" (husker ikke forfatteren i farten), mens jeg var på en fergetur sammen med familien. Heldigvis satt vi i bilen, for jeg kom til et avsnitt hvor jeg ikke klarte å holde latteren tilbake. Jeg lo så tårene trillet og jeg fikk krampe i magen, og stakkarene i bilen sammen med trodde det endelig hadde klikket for meg. Klarer til dags dato ikke å la vær å smile når jeg husker dette øyeblikket.

Det er så fantastisk deilig å leve seg inn i bøker, å bli så oppslukt i det man leser at man glemmer alt rundt seg. Noen bøker er selvfølgelig bedre enn andre, og det er de som blir med deg videre. Jeg husker fortsatt en del bøker jeg leste i min barndom som har satt sitt preg, og som jeg av og til drar frem bare for å få de hyggelige minnene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hahaha, likte den historien din :) Har av og til ledd så mye at jeg har falt av sofaen og andre bare ser rart på meg, så den kjenner jeg igjen!

Og det er så sant som det er sagt, det du skriver om å leve seg inn i bøker, og at de setter sitt preg. Har faktisk nettopp dratt frem "a blast from the past" selv, og lest Mio, min Mio.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30