Samme her, bl a nr 31 Fergemannen. Samme hvor mange ganger jeg leser den synes jeg alltid det er skummelt å lese den om natta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ja, den syntes jeg også var ekkel! Grøsset nedover ryggen da jeg leste den, husker jeg. Og litt av grunnen var fordi fergemannen på forsiden av boka (pocketutgaven) lignet på en gammel og tørr og lærer jeg hadde på barneskolen også, som ikke var spesielt populær, hahaha... ;)

Sagaen om Isfolket er fortsatt yndlingsserien min. Litt fordi den fenget så utrolig bra da jeg leste den første gang som 15-16-åring, og litt fordi den også var den første serien jeg leste. Og Margit har virkelig en spesiell fortellerevne, selv om man kan diskutere hvor "bra" bøkene er sånn ellers om man vil det. Men all ære til henne med tanke på hvor mange lesere hun har nådd ut til. Hovedsaken må vel først og fremst være at folk finner glede i å lese, enten det er det ene eller det andre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarer fremdeles ikke å se på coveret til Fergemannen. Jeg husker ikke lenger hva boken handler om, men det grøsser nedover ryggen min bare ved tanken på navn og bilde. Hver gang jeg rydder i bokhyllene, feks, kan jeg ikke ha denne boken øverst i bunken. Den må gjemmes under andre bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste dem første gang mens de kom ut, ble anbefalt og lånte de 4 første av en venninne (Tattoica), så dette var på 80 tallet. Lest omtrent samtidig de enkelstående romanene hennes samtidig, men synes de fleste av dem er kjedelige nå med unntak av de historiske og Gribb boka Grav under høstløv. Da jeg jobber deltid i bruktbokhandel kan jeg plukke de fleste rett ut av hylla hvis jeg vil lese dem igjen og kan bruke plassen hjemme til andre bøker, mest div engelsk og fagbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er stor Isfolket-fan. Selv etter snart 20 år, så kan jeg godt ta dem frem. Ikke alle jeg gidder å lese, sånn som den fra spanskekrigen, men de 3 første gråter jeg fremdeles av. Jeg er veldig knyttet til persongalleriet, og føler at jeg har et personlig forhold til dem alle....

Skammer meg ikke et dugg for å si at jeg storkoser meg med Isfolket!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må si meg enig med deg. Jeg er stor isfolket fan. Det var Margit Sandemo som virkelig vekket min leselyst. Det er lenge siden jeg tok frem en bok nå, men har mange favoritter i serien som nok kommer frem på hylla igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette blir noe litt annet, men har du sett teaterforestillingen Alice? Sol av Isfolket i Valdres? Jeg har vært der og sett begge årene dette spelet har blitt satt opp, og det var også en magisk opplevelse! Jeg var litt redd på forhånd for at kanskje "mine" bilder av personene ville bli ødelagt, men den frykten forsvant raskt. Å se personene "live" ble likevel noe helt annet enn når jeg leser bøkene, og jeg storkoste meg begge gangene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kjempelyst til å se det. Sol er jo en av de store i Isfolket! Nå fikk jeg enda med lyst til å se den..

Takk for tipset!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Sol er jo en av de store! Og hun som har spilt Sol, Heidi Ruud Ellingsen, hadde virkelig villskapen og alt det andre som vi elsker ved denne karakteren. Hun VAR Sol, for å si det kort og greit! ;)

Håper du ikke blir skuffet om du tar turen en gang. Jeg skuller gjerne tatt turen i år også jeg, men det kræsjer dessverre med et annet arrangement jeg skal på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H Hoel