Veldig fine beskrivelser du gir der!

Og de venninnene som jeg prater med sier at hvis de skal lese noen bøker så er det veldig mye fantasy ute. At de er veldig glade i Alyson Noel, Becca Fitzpatrick, Amanda Hocking. (Noen av bøkene er jeg veldig glad i selv, og de er store favoritter hos meg. Men jeg er ikke så veldig glad i Twilight da.. Men du må vel kjøpe de, ettersom hvor populære de er)

Ellers ville jeg kjøpt noe lettlest. Innen engelsk, spesielt. Jeg merker veldig at det er et stort engelskhat i forhold til bøker her jeg bor.

Jeg ville også valgt noe Top Gear relatert til guttene. Det er nemlig blitt gjort her jeg bor, og mange av guttene elsker det.

Hvis du i hvertfall lurer på noe rundt hva en snart 18-åring leser, så har du meg. Jeg går allmenn, og jeg leser vel relativt mye.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg digger Top Gear-kara sjøl, så det er en god ide.. De er gjennomført morsomme foran kamera, og er det sikkert i bokform også. I tillegg har jeg sett flere dokumentarer de er programledere for solo.

Hva med biler og sport på engelsk til gutta og romantikk til jentene? og fantasy til alle? Dokumentarbøker burde treffe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg også! Top gear-karane er geniale!

Helt enig med det du legger ut som forslag. Jeg tror at mange vil sette pris på god krim, og noen bøker om litt av hvert. Ikke bare binde seg til noe. Jenter er generelt sett veldig glad i Cecilia Samaritan. (Jeg er ikke flink med staving av navn, eheh)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T