Veldig interessant å lese din bokanmeldelse av "Perla". Vet ikke hvorfor, men jeg slet litt med å komme igang og finne engasjementet da jeg startet på denne boken. Kan hende ble jeg litt frustrert og forvirret over denne fremmede som lå der som en "våt klut" på gulvet hennes i dagevis, og måten Perla både aksepterte og mislikte det på. Jeg fikk liksom ikke helt "tak" på sammenhengen her, og det ble utrolig mange ord og vendinger uten at jeg klarte å la meg rive med. Jeg er "realist" og har alltid hatt litt problemer med "rare fenomener" Det samme som jeg opplevde m "Snøbarnet" som mange elsker men som ble for mye eventyr for meg. Men nå begynner det å løsne med Perla, men det må sies at jeg befinner meg på side 147. Er derfor veldig spent på den siste halvdelen av boken. Jeg elsket hennes debutroman "Det usynlige fjellet" som er rangert som en av de beste jeg leste i fjor. Men årsaken til den "trege" starten kan også skyldes ukonsentradjon og for liten mottaglighet for den type roman akkurat nå. Jeg fortsetter med friskt mot.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, fortsett! Akkurat i denne boka hadde jeg ikke problemer med å akseptere den fremmede mannen som lå i en våt bylt på stuegulvet hjemme hos Perla. "Snøbarnet" ble imidlertid litt for fabel-aktig for meg - kanskje fordi snøbarnet i tillegg ble så pass romantisert og nærmest overjordisk beskrevet?

Innenfor genren magisk realisme har man litt spillerom, og mannen i "Perla" ga forfatteren mulighet for å få fortalt en historie det ellers ville vært vanskelig å få tak i. Så ja, jeg bare aksepterte hele greia, jeg. ;-) Det hjalp stort at boka er så godt skrevet, synes jeg.

Det blir spennende å høre hva du mener når du er ferdig med boka, Brit!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SlettenKirsten LundEli HagelundRufsetufsaKristine LouiseJulie StensethHarald KCecilie69RottulfHildeE .Trude JensenGeir SundetBjørn SturødConnie ThereseToveVannflaskeNinasiljehusmorLailaTine SundalRandiAVibekeDolly DuckKjersti SReidun SvensliMerethe SolstadBeathe SolbergMarenFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsMalinKaramasov11Torill RevheimEllen E. MartolSolveigRandiStian Axdal