Jeg gikk på en skikkelig smell i påsken. Satt og tittet litt på hjemmesidene til forskjellige nettbokhandler, og plutselig hadde jeg bestilt 31 bøker! Jaja, da har jeg i alle fall masse godt lesestoff i tiden fremover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Da har du i hvert fall litt å velge mellom :) Men 31 bøker da! Det overgår til og med mine verste kjøpsrunder med bøker hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe slikt er fort gjort hehe. Bøker en mååå bare ha. Men på den annen side vil det da alltid være en historie knyttet til bøkene. Er bøker fra salg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

31(!) bøker?! Jeg er glad jeg ikke er lommeboka di;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe kan bare tale for meg selv. Noen bøker her og noen der - det blir fort flere bøker ut av det. Har prøvd å begrense meg for å si nå er det nok til meg selv holder aldri. Der er alltid et fristende boksalg ved neste sving (man får 20 dg., 14 dg., 10 dg. betalingsbetingelser når man handler på nettet).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87