Jeg anbefaler også "Unyttig som en rose" av samme forfatter. Disse to burde være obligatorisk lesning for alle som jobber med Mennesker, enten de omtales som pasienter, klienter, deltakere, brukere eller noe annet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Den boka leste jeg tidligere denne uka,like etter "I morgen var jeg altid en løve", og igjen ble jeg imponert av Arnhild Lauveng. Jeg kan god forstå at hun er en ettertraktet foredragsholder. Hun har skrevet ytterligere to bøker senere. Det er "Arbeidsmaur med et gipset hjerte" og en bok for ungdom, som jeg i farten ikke husker tittelen på. Jeg er helt enig med deg - dette bør være obligatorisk lesning for alle relevante yrkesgrupper. Også pårørende kan ha nytte av å lese disse bøkene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste noen og femti sider på vei hjem med toget i dag, og kjenner at jeg vil anbefale den til alle som driver i denne bissnissen, den er absolutt relevant. Allerede på mandag får mitt eksemplar en ny leser, fordi en medtrafikant jeg traff på vei ut av toget skal låne den. Jeg blir så glad av enkelte bøker, og denne er en av dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt å høre at du kommer til å anbefale den til andre. Jeg jobber selv i helsesektoren, og føler jeg har hatt stor nytte av å lese de fire bøkene til Lauveng. Det er er sterk prestasjon av Laueng at hun etter å ha vært så langt nede i mange år, senere har tatt psykologutdannelse og nå er i full jobb.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lauveng er veldig god når hun problematiserer for eksempel begrepet "brukerperspektiv". Liker også hennes eksempler på "respekt" og "anerkjennelse", som vi er opptatt av alle sammen i hjelpeapparatet. Vi skulle hatt flere slike tenkere både i helsesektoren og der jeg hører til, blant andre gode hjelpere i førstelinja. Skal anbefale den til alle kolleger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Det er godt å høre at du kommer til å anbefale boka,det fortjener den. Arbeider du selv innen psykiatrien?? Jeg har arbeidet der tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den har faktisk vært obligatorisk pensum på "Basiskurs i pedagogikk, kommunikasjon og veiledning" (det som før het "Basiskurs i attføring"). Nå er den dessverre flyttet til "pensumrelevant litteratur" for samme kurs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd med den flyttingen, den burde absolutt blitt stående under "obligatorisk". Pasisnters/brukeres egne historier er verdifulle !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KHildeE .LesevimsaTone Maria JonassenBenedikteRandiSynnøve H Hoelingar hHilde H  HelsethTheaTonje-Elisabeth Størkersenerlend kongsvollTorill Elisabeth RevheimHanne MidtsundLilleviRisRosOgKlagingRufsetufsaMarie ØstvoldIngunn SMartine GulbrandsenKjetil Klakegg BergheimCtinaVersionMariannegretemorTone SundlandAnne Lise JohannessenKikkan HaugenNina M. Haugan FinnsonsveinMonica CarlsenBkGro-Anita RoenKirsten LundGrete AastorpMorten BolstadAkima MontgomeryCathrine Marie HansenSolPilarisKjerstiOmpabop