Bare en aldri så lille strøtanke og/eller korrigering - du kan låne eller gi bort ebøker også. Papirbok bedre å ta i? Har du prøvd å lese "A Game of Thrones" i senga? Blytung! Papirbok er heller ikke lettere å lese. På lesebrettet kan du sette din favorittfont, -størrelse og -linjeavstand uten å være avhengig av hvordan boka er trykket opp hos forlaget. Varer lenger? Nope! Det er superenkelt å konvertere filtyper! Når papir går istykker er det istykker. Eboka kan du ta backup av og ALLTID ha en ekstra kopi eller 10 om det er nødvendig. Så nei - det er nok ikke bedre med papir - i lengden... Sier jeg, som (sammen med samboen) har et sted mellom 1500 og 2000 papirbøker i eget bibliotek. Jeg er glad lesebrettet er kommet, og kommet for å bli her i heimen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg har familiemedlemmer som har lesebrett, men dei likar best å bruke det til fagstoff. Skjønnlitteratur vil dei helst ha i papir. Store, tunge bøker tar eg ikkje med på senga. Då vel eg passe storleik. Har som regel to - tre bøker på gong samstundes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL