Her høres det ut som om Samlaget har betalt for en tjeneste de ikke har fått... Men de burde jo tatt en kvalitetssjekk selv også. Har du meldt fra til forlaget?

Selvfølgelig skal e-bøker ha like bra design som papirbøker. Det er riktignok mer utfordrende, siden papirbøker bare kan sees på 1 måte, mens ebøker kan variere ut fra hvilken enhet og leseprogram du bruker. Men profesjonelle bør vite å formatere e-bøker som kan vises på ulike skjermer.

En e-bok er egentlig en eneste lang webside, selv om det for leseren framstår som om den består av sider. Derfor kan man ikke ha fotnoter i en e-bok, de blir gjort om til sluttnoter. Det er vel det som har skjedd med definisjonen av ordet adjutant...

Jeg synes ikke vi lesere skal finne oss i dette, og at vi bør si ifra når vi opplever direkte feil formatering av e-bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum