hehe, men det der, det har vel ikke med litterær smak å gjøre, eller hva, når du stiller deg i køen blant de som får nok av en ting når alle snakker om den? Du var sikkert også en av de som nektet å leke med yoyo da du var barn siden alle de andre i gaten gjorde det ;) En fair sak. Jeg skjønner impulsen veldig godt og kjenner den, det kreler jo av folk som oppfører seg på den måten i bøkene mine. Nå, på mine eldre dager, har jeg imidlertid mer og mer sans for den unisone jubel!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg måtte smile da jeg leste din kommentar. Det er noe av det samme som har skjedd rundt Knausgårds samlede verker i disse tider. Folk deles i to leire - eller kanskje egentlig tre, når jeg tenker meg om; du har dem som nettopp pga. alt oppstyret "i hvertfall ikke skal lese disse bøkene" ... så har du dem som har trykket bøkene til sitt bryst og rett og slett har latt seg begeistre ... og så har du en liten håndfull som har lest bind 1 og synes dette var dritkjedelige greier. Når det gjelder førstnevnte kategori, tenker i alle fall jeg at "vel vel ... her har du sjansen til å ta del i noe veldig stort og spesielt MENS DET SKJER ... og så lar du det gå fra deg ... "

Selvsagt kan ikke en og samme bok bety det samme for alle, og det finnes nok ingen objektive sannheter om hva som er gode og dårlige bøker. Til det er vi for forskjellige, vi lesere. Noen har dessuten en oppfatning av at virkelig stor litteratur ikke kan være morsom ( ... ?????), og da tenker jeg: "so be it ... "

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Aud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten Lund