Her kommer. Klassiske klassikere fra gamle dager - to av et visst format, en som bare blei med. Ikke helt sikker på om de treffer, men prøver:

1: Gilgamesj. Gilgamesj vil bli udødelig. Når han, etter å ha har reist gjennom både det ene og det andre som seg hør og bør og overvunnet alt, møtt alle menneskers stamfar og til slutt fått tak i livsplanten, kommer hjem igjen og skal ta et bad for å få av seg den verste skitten før han viser seg i byen der han til daglig er storslått hersker, legger han sakene og klærne sine under en busk mens han bader. Når han kommer opp igjen, har en orm gumla i seg hele livsplanten.

2: Orfeus. Idet han, etter å ha funnet veien til dødsriket, kommet seg over elva Styx, fått vaktbikkjemonsteret Kerberos til å sovne, spilt så selveste Hades begynte å grine og gikk med på å gi Evrydike livet tilbake (hvis han bare ikke så på henne før hun var helt ute av dødsriket), og gått hele veien tilbake til dagslyset uten å se bak seg, snur seg (akkurat for tidlig) og ser Evrydike forsvinne.

3: Pannekaka. Når den etter å ha sluppet fra Høne Pøne, Mann Brann, Kone Pone, sju sultne skrikerunger og alle de der, tror den er i ferd med å få hjelp av grisen til å krysse elva over til sikkerheten. Øyeblikket da pannekaka innser at grisen også har tenkt å spise den, at det ikke finnes noen utvei, og at den burde ha skjønt det før.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Brilliant, det var det jeg visste, det finnes dannede folk der ute, morsomme folk der ute, kunnskapsrike folk der ute: Dette tok pannekaka, for nå å komme med en bløt vits på søndagsmorgenen. Veldig bra!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag