Jeg kan veldig lite om lesebrett, og er/var selv ganske bestemt på at bøker er laget av papir :) Men selv leser jeg mye engelske bøker som må bestilles fra utlandet, og dette koster litt + at det tar mye plass. Bestemte meg for et test prosjekt og lastet ned Kindle app til min iphone og kjøpte noen bøker. Dette er helt suverent, jeg har blitt helt hekta.

Det er masse gratisbøker som man kan laste ned, og man kan kjøpe engelske bøker til 15-30 kr pr. bok.

Men, selv om jeg er helfrelst på lesebrett kommer jeg alltid til å værne om mine papirbøker :) Jeg vil fortsatt ha mine favorittbøker i hylla på stua!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er samme syn som jeg har på bøker. Det er ikke alle bøker man behøver å ha i bokhylla og de er det greit å laste ned på lesebrett/nettbrett, da kan man slette de når man er ferdig istedet for at de tar opp plass. De bøkene som er favoritter kan man heller kjøpe og stille ut i bokhyllene.

Håper aldri at e-bøker danker ut papirbøker, tror de kommer til å leve side om side i lang tid framover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL