Akkurat ferdig etter å stort sett ha sittet i ro og lest i hele dag. Vi fikk ingen forklaring på dette, og noen løse tråder syns jeg nesten alltid jeg sitter igjen med etter å ha lest krimbøker. Jeg syns denne var veldig spennende, og liker grepet hennes med å se så mye fra gjerningsmannens side. Hulk - nå har jeg gått tom for Fossum-bøker - hva skal jeg lese nå da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nettopp ferdig med denne - ligger mye psykologi her, og temaet med de vanskelige oppvekstforholdene gjør den jo veldig tung og gripende egentlig. Men ellers var den vel på det jevne...slutten tenkte jeg meg til ganske tidlig. Alt var det jo egentlig en forklaring på - egentlig ingen løse tråder. Men om du mener forklaring på at denne gutten var blitt slik, så er vel det en sammensatt historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergalpakkaMartine GulbrandsenRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69Bjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetSigrid Nygaard