Ei helt grei bok av Karin Fossum:). Spennende og med flere overraskelsesmomenter, i tillegg til at det skjer ting du bare grøsser ved tanken på..!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg likte ikke språket i den direkte talen til Johnny. Det er ikke språket til en tenåringsgutt, selv ikke en sær en. Greier en ikke å finne det riktige språket romanfiguren snakker, må en heller lage indirekte tale.

Karin Fossum begynte med troverdige personskildringer i krimbøkene sine. Det gjorde henne til noe mer enn en krim-forfatter.

Det var også en del inkonsekvenser i fortellingen. Begynner KF å bli slapp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat ferdig etter å stort sett ha sittet i ro og lest i hele dag. Vi fikk ingen forklaring på dette, og noen løse tråder syns jeg nesten alltid jeg sitter igjen med etter å ha lest krimbøker. Jeg syns denne var veldig spennende, og liker grepet hennes med å se så mye fra gjerningsmannens side. Hulk - nå har jeg gått tom for Fossum-bøker - hva skal jeg lese nå da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp ferdig med denne - ligger mye psykologi her, og temaet med de vanskelige oppvekstforholdene gjør den jo veldig tung og gripende egentlig. Men ellers var den vel på det jevne...slutten tenkte jeg meg til ganske tidlig. Alt var det jo egentlig en forklaring på - egentlig ingen løse tråder. Men om du mener forklaring på at denne gutten var blitt slik, så er vel det en sammensatt historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte boka, men den var ganske ekkel. Klarte ikke å lese den før jeg skulle sove.. Og mange overaskelser ja.. Grøsser også ved tanken, men det er vel det som skal til når en lager en god krimbok?! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja ikke sant, ei krimbok skal gjerne få deg til å grøsse:)! Men selv om jeg likte "Varsleren", likte jeg "Den som elsker noe annet" bedre! Der snakker man om overraskelser og frysninger altså! Den børe du absolutt lese dersom du ikke har gjort det allerede:) (den er også av Karin Fossum)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eller "Djevelen holder lyset"... Den er djevelsk god. Men den aller beste fra Fossum syns jeg er "De gales hus".

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig :). Varsleren er definitivt ikke Karin Fossums beste bok.

Jeg håper at hun vil komme med mer som er litt mer i "De gales hus" og "Djevelen holder lyset"-stilen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm.. må kanskje finne tak i den da:)! Jeg har kun sett "De gales hus" på film (rødme), så skal lese den også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest "De gales hus" flere ganger. Det tåler den godt, med noen års mellomrom. Herlige og fargerike personer i den boka. Lettlest bok. Filmen var god, den også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva