I bokhylla til svein olav fant jeg en av de forfatterene som jeg har lest alle bøkene til, nemelig Dan Brown. Alle er ikke like bra, Da Vinci-koden som er nevnt tidligere i tråden er en av favorittene.

I hylla til svein olav fant jeg den beste av Dan Brown, Engler og Demoner. Handlingen foregår i Roma med Vatikanet innblandet. Den boka klarte jeg ikke legge fra meg. Utrolig spennende og god driv i boka. Thriller på høyt nivå. Leser nå hans siste, Tapte symboler og så langt virker det som en fantastisk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hos Hedvig fant jeg "En bønn for Owen Meany" av John Irving! Denne boka er helt fantastisk og er skrevet av yndlingsforfatteren min. En helt utrolig historie om vennskapet mellom John og Owen og deres oppvekst sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I bokhylla til Mari fant jeg "Et glass melk takk" av Herbjørg Wassmo. En god og viktig bok om traficking og menneskehandel. Skikkelig skremmende å tenke på at slikt skjer også i Norge. Anbefaler virkelig denne boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Djevelen holder lyset av Karin Fossum fant jeg i bokhylla til Bente. Karin Fossum er en våre beste kvinnelige krimforfattere. Denne boka er en av mine favoritter fra henne. Utrolig god historie og spennende. Anbefales :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari Fredriksen