Jeg er enig i at Bomann-Larsen skriver utrolig fengende og med stor musikalitet. Språket er fargerikt og beskrivende. Samtidig er det nettopp måten han bruker dette på, som gir inntrykk av at forfatteren ikke er nøytral i sine beskrivelser. Ord og språkbruk er tydelig preget av hvem/hva han skriver om, og det fremkommer ganske tydelig hvem Bomann-Larsen har sympati for og ikke.

Uansett, jeg liker boken. Bomann-Larsen gjør historielesning lettlest og morsom. Jeg blir mer nysgjerrig på mye av det han skriver om, og får lyst å lese mer, både om hendelser og om personer. Jeg begynte rett på nr.3 i serien, og er snart ferdig med den. Egentlig hadde jeg tenkt å bare å lese denne, men blir nok å skaffe meg alle og lese de fortløpende, jeg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i at han ikke er nøytral, men syns han klarer balansere det så det ikke blir ukritisk skryt. En ting jeg liker med hans bøker er at de er lettlest samtidig som der innimellom dukker opp (for meg)helt nye ord.

Nå er jeg nok jeg litt over middels glad i historie, så en god del av dette var gammelt stoff, men alt i alt ble det en god leseropplevelse i maratonklassen.

Lykke til med serien!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine