Er "Ute av verden" en av bøkene i Min kamp-serien? For den har jeg INGEN planer om å lese. hehe. Å skrive tusenvis av sider om sitt eget liv høres ikke akkurat ut som fornuftig tidsbruk, da men.

Tusen takk for tipset i alle fall! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og der gikk du glipp av mye god litteratur med det standpunktet ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, det er en selvstendig bok som ble skrevet før "Min kamp" serien". Men jeg må understreke at jeg i løpet av lesingen av "Ute av verden" ble overbevist om at jeg ikke ønsket å lese "Min kamp". Er enig i det du sier, det blir litt drøyt for meg å lese tusenvis av sider der forfatteren forteller om sit eget liv. " Ute av verden " faller på mange måter inn i samme gate/ kategori. som "Min kamp " serien. Jeg er sikker på at du vil finne bøker som passer enda bedre til ditt prosjekt enn det "Ute av verden" gjør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K