Filmen. Hva syns dere? Personlig ble jeg ganske skuffet. Jeg syntes kulissene var billige, filmingen likeså (mye risting og rare klipp som minte meg litt om da vi laget film på ungdomsskolen). Og jeg syntes historien ble slaktet da de prioriterte å så vidt være innom alle scenene, men heller lot alt gå veldig fort. Dermed merket vi aldri desperasjonen som driver Katniss i alle situasjoner, og mye av poenget blir borte. Men jeg likte castingen, jeg syns Lawrence ser ut som Katniss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte filmen. Jeg ser at det er mange detaljer som ikke er med, men det hadde vært umulig å få med alt. Filmen var jo 2,5 timer lang. Det jeg likte aller best var hovedpersonen. Hun spilte Katniss veldig overbevisende. Jeg tror hun fikk frem mye av hennes redsel. Litt rart at ikke Gale fikk mer plass i filmen. Og spesielt den tiden de hadde sammen før lekene. ' Også kunne jeg godt tenke meg at drapene var mer lik boka og mer brutale. Altså at de viste mer. Selv om jeg forstår hva som skjer, så får det frem litt av redselen og det grufule ved disse lekene å vise drapene mer detaljert. Jeg gleder meg til filmatiseringen av de andre 2 bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte også veldig godt hun som spilte Katniss. Jeg husker da jeg akkurat hadde lest boka og alle spekulerte i hvem som skulle få de forskjellige rollene. Men nå føles det som det ikke er noen andre som kunne spilt henne. Som om det er Lawrence som ER Katniss. Eneste er at jeg ikke likte da hun ble intervjuet i filmen. Jeg vet hun ikke var supervant på scenen, men jeg syns hun var litt VEL tafatt der. Ellers er jeg enig i at de ikke klarte helt å få frem redselen helt. Jeg ble alltid så nervøs i boken da de beveget seg rundt på bakken, for jeg fikk alltid følelsen av at hva som helst kunne skje når som helst. I filmen går de rundt i skogen som om det var en hvilken som helst skog.

Og jeg syns ikke de viste alvorligheten i situasjonene, verken når Katniss er fanget i treet, når Peeta er syk (han snakker helt normalt hele tiden), eller grunnen til at de vil sprenge lageret til de andre.

Jeg syns ikke drapene trengte å være mer brutale, jeg syns det var nok blod, men jeg er enig i at det var noe branslig i fremstillingen. Og scenen med mutanthundene var kort og ikke særlig skummel. Og den var jo nesten skumlest i hele boken. Ikke var de mutanter av de tidligere deltakerne heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ristingen irriterte meg også! Jeg tenkte det sikkert var ment for å skape mer spenning, men for min del tok det bare fokus vekk fra handlingen - som burde være spennende nok i seg selv.

Selv om jeg må si meg enig i alt dere har kommentert til nå av ting som kunne vært bedre, så likte jeg filmen veldig godt mens jeg satt i salen. De klarte å formidle historien på en god måte(om enn noe forkortet), og hun som spiller Katniss var til tider veldig god til å være både redd og tøff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LeseaaseEllen E. MartolTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy Englundmge